Кадър и видео България Он ЕърИвайло Калфин атакува остро премиера Бойко

...
Кадър и видео България Он ЕърИвайло Калфин атакува остро премиера Бойко
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Тези пари, които се раздаваха от джипката, тепърва ще излизат фактурите за тях

Кадър и видео " България Он Еър "

Ивайло Калфин нападна остро премиера Бойко Борисов. Според него всяка страна има потребност от непоклатимост и дълготраен проект в политиката.

" Аз като гласоподавател, ще бъда доста неудовлетворен, в случай че ми изпратят още веднъж тези политици назад, пред целия безпорядък на изборните секции, щото не им харесвал резултата. Това, което споделя груповия гласоподавател е доста ясно Въпреки че аз мисля, че в случай че има нови избори - съгласно мен националистите ще намерят метод да се съчетаят. Не знам този възторг за отвън парламентарните сили дали ще бъде отново толкоз мощен.  Повторен избор е в полза на до момента управлявалите, само че и ще покаже една уязвимост на политическата система  - това ви е споделил гласоподавателят, това е ", безапелационен е пред " България Он Еър " Калфин.

И добави, че хората чакат след изборите, този, който желае да поеме властта, да излезе да приказва и да успокоя обществеността.

" Това, което сигурно ще се случи, е че  тези пари, които се раздаваха от джипката, занапред ще излизат фактурите за тях.  Тоест новото държавно управление, което и да е, ще има големи заплащания по поети към този момент задължения, а бюджетната ситуация съвсем не е розова ", съобщи още някогашният вицепремиер.

Относно парите от Европа, и това дали ще бъдат изгубени, Калфин изясни, че проектът към този момент че подаден, съгласно Европейска комисия.

" Абсурдно е да приказваме, че към края на май, някой занапред ще го пренаписва, да го преразглежда. явно е, че той подобен, какъвто е, е изработен от ГЕРБ. Следващото държавно управление може да прави някакви дребни корекции или да предоговаря и по тази причина ни би трябвало устойчиво държавно управление, не за 3 или 5 месеца ", добави още той. 

И акцентира, че в случай че се отиде на нови избори, отговорността ще носят тези, които не са създали държавно управление. 

" Който и сюжети да се случи, на ГЕРБ явно им е ясно, а и те самите споделиха, че не могат да намерят подкрепа да съставят правителство, и аз персонално се надявам те незабавно да върнат мандата.  И в последна сметка, гласоподавателят реши, подреди този парламент и има доста ясни послания - 1во не желая ГЕРБ повече да ни ръководи, 2ро - изобщо не одобряваме Българска социалистическа партия са опция, и трето - има някакви извънпарламентарни групи, на които се разчита те да вършат държавно управление " , изясни Калфин.

А резултатът на Българска социалистическа партия, съгласно него, е предстоящ.

" Хората не ги припознават като опция поради всички скандали и разправии.  Според мен няма никаква идеология, сега, в Българска социалистическа партия ".

Набеляза и най-важните, незабавните задания на новото държавно управление. 

" Как ще се реши казусът със цялата здравна система, имунизиране, грижа, също по този начин помощта на бизнеса, по какъв начин бюджета ще завърши годината, това са краткосрочните неща. Да се посочат способени министри, даже да не са познати лица ", акцентира Калфин.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР